Tuesday, 9 July 2013

my sayang kahwin.





Assalamaualaikum..
wah lama nya wa x update blog..rindu rindu sangat..
nasib ingat no pin nak log in tadi betul,kalau x kena buat baru lah nampaknya.
yang keberapa pon wa x ingat wa punya blog ini,
ini sebabnya 1 bulan sekali baru nak ber update..

ishh lari dari tajuk ini,bukan pasal blog yang dah lama x berupdate..
tapi my sayang yang dah kahwin...mmmm tinggal me je yang belum..
kenapa yea semua sebuk sangat nak tahu pasal me..ish lupa korang kan ambik berat pasal wa..
nak tengok tak picture my sayang..
 



ni my sayang..ishh dah kahwin dah,,my classmate my bff..luv u sayang..yang ternganga itu me.tengah bermesyuarat dengan ahli mesyuarat tingkap.#throwback



ni husband my sayang.#throwback

sorry babe sebab aku mungkir janji,bukan apa malu lah!!malu????malu jadi pengapit.
tapi kau tetap cantik!!..
SELAMAT PENGANTIN BARU!!sayang.



































my bff..tinggal kitorang je yang bujang..#twin #throwback

                                                             

                                       ini semua friend batch 92..smk padang tengku 5ict..
diorang semua datang memeriahkan majlis..bising suara kita lagi dari dj radio..bytway this is the best moment..luv u all..mmuah muah..






Kawan2 yang dah lama sangat tak jumpa,rasanya bertahun,lepas sekolah 2009,sekarng 2013 baru jumpa kalian semua..




0 komen budak comel:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget