Monday, 31 December 2012

SNE (penyembuh pelbagai penyakit)




Assalamualaikum..
bismillah..
hai semua..hari ini wawa nak jual produk..
produk ini elok untuk kulit kita yang bermasalah..
selain itu boleh mencuci darah kotor..
produk ini wa pernah guna dan sangat berkesan wa sarankan pada semua pembaca..
artis pon ada guna.kalau nak cantik macam artis wa sarankan mari mencuba produk ini.
harga cuma RM230 free dengan pos laju..
pelbagai penyakit boleh sembuh dengan SNE..

-kencing manis
-darah tinggi
-strok
-kulit bermasalah
-resdung
-jerawat
-kurap
-panau
-alahan pada makanan laut
-buahasir
-obesiti
-masalah rabun
-parut kemalangan


kadangkala kita kena berusaha untuk mencari penawar..insyaallah dengan usaha dan doa segala penyakit dapat disembuh.
jangan malu untuk berubat.



















kulit gugur di lantai.


























kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi no ini:0129098150/093111040
bbm pin:238466b8
email:nurwahidahakak92@yahoo.com





Saturday, 1 December 2012

Apo Kono Eh Jang - Dato' AC Mizal, Fida Ibrahim & Stellar Band



asalamualaikum..

wah excited malam ni nak menulis..
yeay bukan apa suka lah dengar lagu dato'ac mizal nyanyi ni..
bila lagu ni keluar je kat radio comfirm wawa bangun nak kuatkan radio..
lagu ini buka apa bila Ac yang rap jadi kelakar lah..hahahha..



wawa buka org nogori,x sangka dengan lagu ini wa boleh search video untuk nyanyi..
wa ada share lagu ni..
korang enjoy ok..
shah alam...peace yourrrr!!!!










LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget