Wednesday, 27 June 2012

gugup gaga wa-ida

asslamualaikum:)
alow2?????...
wah dah jarang sekarang nak menulis entry blog...
maklumlah line slow asyik tengok youtube je..
so malas nak layan blog...haha
banyak sangat story nak bercerita...

aduh selagi x diluahkan dalam blog rasanya masih berbuku dalam hati ini...
kat mana lah nak start ek..
ok2cam ni....

aku sekarang dah buntu dengan mulit,oppsss Mulut okeeey,
Mulut orang..x habis2 lepas satu cerita satu cerita aku dengar..
kampung aku ni kalau buat paper mesti muka aku depan sekali keluar tiap2 minggu,,
aduh korang x penat ke nak bercerita pasal orang??
"asyik lihat dosa orang,dosa sendiri pon banyak"

opss............:)

x pe lah tuhan dah kata kalau kita sabar insyallah kat akhirat nanti kita boleh
pilih bedadari kita sendiri...

dah2x.....aku malas dah nak take over"miss nina"...hahaha

mak sedih sangat sekarang,
x macam dulu..
nape mak?
ah itu pon buat aku buntu,
selalu sangat naik angin...
mmmm mak akk miss masa kita dulu2...
x tahu macam mana nak ceriakan mak..
mungkin satu hari allah akan makbulkan doa kita ye mak...
amin......

uolllssssssssssssss nak puasa dah ni...:)
dah beganti ke puasa yang lepas,puasa yang ada terkurang itu..
lok lah ganti sebelum terlampat..
bulan syaban ni pon elok kalau kita berpuasa sunat..
dosa kita diampun..
mintak2x lah hendaknya...

ok lah ni saja entry kali ini..
panjang2 sangat kang letih nak membaca,,

ok bubyeeeeeeeeee uuuuollllssssssssssss....
assalamualaikum...peace....:)



Monday, 11 June 2012

miss my blog

assalamualaikum sayang>>.....
aceh wah berjiwang bagai ini...:)

wah lama x tulis entry kali ini..x ada story yg menarik nk shared..
lagipon dah lama tinggal laptop kat umh..
miss my laptop and keyboard ni...haha..

entah x tahu kenapa jejari runcing yg telah diinaikan ini nak kongsi cerita pada u all semua...
ok before wa(wahidah) nak cer ni,,wa nak bgthu korang yg wa itu seingkatan nama wahidah..
kalau nak tulis wahidah panjang sgt so wa singkatkan nama...

fuhhh...bedebar semacam macam nak bergosip lak...hahaha

banyak kejadian yg mengejutkan yg terjadi kat wa...
ahli keluarga dah bertambah sekarang,.
wa dapat interview sebuah syarikat ini...mmmmm
banyak lah kejadian yg berubah selama wa bercuti menaip ini,,,

percutian ke melaka thn 2012 pon dah dijalankan,,
itu pasal kalu nak story banyak sangat ini,
tapi pe yg sempat wa shared ialah gambar2 semasa di malacca & portdicson...
wa just pilih2 jer erk...trlalu banyak...
so wa pilih yg cun2 and macho je...haha

























kalau rasa x puas mai tengok video dekat facebook wa...

ok lah sampai di sini story wa..mai layan lagu buatku disana(mafa&ronnie)
kurangkan kontrovesi tingkatkan perstasi,berdirlah di bakat sendiri...
aceh bakal pengacara melodi...
bye...
assalamualaikum...:)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget